ÚSZÁSOKTATÁS

Úszásoktatás a Fehérvár Vízilabda Sportegyesületnél!

Egyesületünk fő profilja az utánpótlás korú gyerekek képzése. A vízilabda mint tudjuk egyáltalán nem létezik úszás nélkül. A nálunk zajló úszásoktatás nagy rutinnal rendelkező úszóedzők által történik, hiszen ahogy minden sportban, nálunk is kiemelkedően fontos, hogy jó alapokat kapjanak a gyerekek.

Az edzéseken igyekszünk megszerettetni a gyerekekkel a vízben való mozgást, ezzel elősegítve a vízbiztonságukat. A kis és mélyvizes oktatásaink első sorban a technikai képzésekre épülnek, amint magabiztos, technikailag helyes úszástudással rendelkeznek a gyerekek, maguk dönthetik el, hogy szeretnének-e esetleg egy olyan csapatba kerülni, ahol mindez kiegészül labdás dolgokkal, esetleg vízilabdás mozgások gyakorlásával.

Fő prioritás nálunk, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, hiszen szeretnénk, ha megszeretnék a közeget, a csapatot, innen pedig könnyedén tudnak a saját korosztályukkal tovább dolgozni együtt, megismerve a csapatmunka alapjait is.

A foglalkozásokra az alábbi elérhetőségeken lehet jelentkezni, a jelnlegi járványhelyzet miatt korlátoltabbak vagyunk az időpontokkal. Az elérhetőségeken bátran tudnak érdeklődni tagdíjak, időpontok, egyéb információk iránt.

 

Horváth Péter
előkészítő csoport, úszásoktatás

Tel: +36-20-476-3602

Bekő Martin
technikai vezető

Tel: +36-70-886-3522
e-mail: fehervarvizilabda@gmail.com