Úszásoktatás

Az úszás nem csak sport, hanem életmód. A vízi aktivitások fejlesztik a fizikai erőnlétet, a koordinációt, és hozzájárulnak az egészséges életmódhoz. A Fehérvár Vízilabda Sportegyesület elkötelezett a fiatal úszók kiváló oktatása mellett, mert hiszünk abban, hogy minden gyermekben ott van a potenciál a fejlődésre és az eredményességre.

Oktatóink személyre szabottan foglalkoznak minden jelentkezővel, legyen szó az első úszásoktatási lépésekről vagy a haladóbb képzésről. Oktatóink sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ennek köszönhetően a gyerekek a saját képességeikhez és tempójukhoz mérten tudnak fejlődni, célunk, hogy élvezzék a vízben töltött időt.

Úszásoktatásunk középpontjában a gyerekek fejlődése áll. Az úszás egy összetett sport, kitartásra és fegyelemre nevel, de nem gond ha közben élvezzük is amit csinálunk!

A Fehérvár Vízilabda Sportegyesület arra törekszik, hogy minden jelentkező a legjobb tudására tegyen szert, legyen szó az úszás technikai elemeiről, vagy a csapatban való együttműködésről.

Mindenkit arra bátorítunk, tegyen egy próbát, hiszen életre szóló alapokat szerezhetnek meg a gyerekek!

Jelentkezni az alábbi elérhetőségen lehet:
Horváth Péter, oktató:

+36 20 476 3602

Bekő Martin, technikai vezető:

+36 70 886 3522

fehervarvizilabda@gmail.com