Sporthírek

Győzelmekben gazdag hétvége!

Utánpótlás csapataink 5 különböző mérkőzésen játszottak a hétvégén, leány gyermek és leány serdülő csapataink a Kecskeméti Sportiskola csapatait fogadták, a fiúk pedig Budapestre utaztak a Polo Academy vendégeként. A lányok első mérkőzésén a gyerk csapat játszott, izgalmas meccsen, 0-4-ről 9-9-re is felállva, sajnos vereséget szenvedtünk, serdülőben viszont egységes, fegyelmezett védelemmel sikerült megszerezni első idei győzelmét a lány alakulatnak.

Fiú csapataink a Honvéd uszodájában találkoztak a Polo Academy csapatával. Az előző szezonban még Vidám Vízilovakként induló csapatról tudtuk, hogy gyerek és serdülő korosztályban előrébb járunk, így fegyelmezett, magabiztos játékkal hoznunk kell azokat a meccseket, viszont Ifiben számoltunk azzal, hogy borsot törhetnek az orrunk alá. Az év végén mint tudjuk az összesítésben a csoport első két helyezettje játszhat kvalifikációt a felsőházba jutásért, és Ifiben a hétvégi ellenfelünk komoly tényezőnek számít, így nagyon fontos volt a győzelem. A csapattal nem utazott el Tóth Márkó, de fegyelmezett jó játékkal így is hamar eldöntötték a mérkőzést, és magabiztos győzelmet arattak.

A tabellán még nem tiszta a kép, hiszen sok a halasztott meccs, de fontos lépéseket tettünk meg, hogy a felsőházba kerülésért játszhassunk a szezont követően. Most egy hosszabb szünet következik az országos fiú csapatok számára, azonban elkezdődnek a dunántúli bajnokságok, valamint a felnőtt csapat is lassacskán tét meccset játszik.

Hajrá Fehérvár!

Vélemény, hozzászólás?