Sporthírek

Leány győzelem Fehérváron!

A hétvégén a Hódmezővásárhelyi VSC látogatott a Csitáry uszodába. A szezon folyamán először sikerült győzelmet aratnia leány alakulatunknak. Leány csapataink edzője, Pataki Máté értékelte a vízben látottakat:

Gyerek mérkőzés:

Végeredmény: FVSE- Hódmezővásárhely 13:7

Márciusi télben megtörtük a jeget. Hosszú idő után sikerült gyerek csapatunknak is mérkőzést nyerni. Többször is ott voltunk már a győzelem kapujában, de a rutin hiányzott a lányokból, hogy mérkőzést tudjunk nyerni. Edző mérkőzések alkalmával többször megmutatták, hogy mit is tudnak, de ez éles meccseken nem jött ki. Hódmezővásárhely ellen sikerült jól kezdenünk, a megbeszéltek szerint játszottunk, rögtön lőttünk is három gólt. Ellenfelünknek sikerült felzárkózni, de megfelelő centerjátékkal és eddig nem nagyon látott mozgásokkal elkezdtek kipontozódni legjobbjaik, ami a végjátékban megkönnyítette a játékunkat.

Serdülő mérkőzés:

Végeredmény: FVSE – Hódmezővásárhely 4:7

Összességében nagyon tetszett, ahogy a lányok hozzáálltak a mérkőzéshez. Összeszedetten, csapatként játszottak. Megfelelő védekezéssel hét gólon tartottuk ellenfelünket és ezek közül is 2-3 olyat kaptunk, amit picit nagyobb figyelemmel elkerülhettünk volna. Támadásban kicsit hiányzott az erő és a pontosság a lövésekből. Külön örülök, hogy meglepően jól bírták a gyerek játékosok a serdülő mérkőzést is.

 

Vélemény, hozzászólás?