Közérdekű infoSporteseményekSporthírek

Beharangozó: május 13-14

Izgalmas hétvégére készül a Fehérvár VSE. A hétvégén több csapatunk is idegenbe utazik megmérettetni magát, mellettük pedig lesz aki a hazai medencébe csobban!

Május 13-án, szombaton a Dunántúli Serdülő csapatunk Ajkára utazik, hogy megmérettesse magát a DVL Serdülő bajnokság középházának utolsó előtti fordulójában, ahol jelenleg vezetjük az A csoport tabelláját.

Ez egy nagyszerűf ejlődési lehetőség a serdülők számára, hiszen szerepet kap több olyan játékos is az egyik legnagyobb létszámú korosztályunkból, akik nem mindig férnek be az Országos Bajnoki keretbe.

A fordulóban 2 mérkőzést is játszunk, először a mögöttünk második helyen álló ESMTK csapatával, majd a csoportban utolsó UNI – Győr csapatával mérjük össze magunkat. A középház utolsó fordulóját pedig ezt követően Június 3-án rendező csapatként várjuk, érdemes kilátogatni!

A serdülők ajkai utazása után, május 14-én, vasárnap további izgalmak következnek. Ezen a napon az Országos Bajnokságban szereplő utánpótlás csapatok Miskolcra utaznak, hogy szintén bebizonyítsák: a Fehérvár  VSE a felsőházba tart. A fordulóra a 3 országos korosztáll: gyermek, serdülő, ifi csapatok utaznak. A bajnokságból ezzel együtt 3 forduló van vissza, így még tovább menetelnek a srácok, hogy minél jobb helyet biztosítsanak maguknak a tabella tetején.

A miskolci küzdelem mellett Székesfehérváron is nagy esemény lesz, ugyanis vasárnap egyesületünk ad otthont a Baby 1 fordulónak. Ez a rendezvény nagyszerű lehetőséget kínál a legfiatalabb vízilabdázóink számára, hogy megmérettessék magukat, és a játék élesebb formájában tanulják meg a sport alapjait.

Nem titok, őrült hangulat uralkodik a Baby bajnokságban, felrobban a lelátó, de figyeljünk a gyerekeinkre, hogy a legfontosabb dolog is teljesüljön: mindenki élvezze az eseményt.

A hétvége tehát minden korosztály számára izgalmakat ígér, a csapataink pedig minden erővel azon dolgoznak, hogy sikeresek legyenek. Természetesen nem mindenhol bír azonos jelentéssel, valahol jó eredményekre van szükség, de van ahol a játéklehetőség, a jó kedv a fontos.

Hajrá Fehérvár!

Vélemény, hozzászólás?