Sporthírek

OB1/B – 2/2!

Felnőtt csapatunk Hódmezővásárhelyre utazott az OB1/B – 2. fordulójában. Az második alföldi túránk is hasonlóan sikerült mint az első, egy kemény mérkőzésen sikerült 15-14 arányban győzelmet aratni. A vásárhelyi alakulat több góllal is vezetett a mérkőzés közepe táján, azonban az 1. fordulóhoz hasonlóan ismét a hajrában sikerült fordítani. Az eredményt Gyöngyösi János vezetőedző, illetve Nagy Dávid, a csapat kapusa értékelték:

Gyöngyösi János:

„Alföldi túránk második állomása Hódmezővásárhely volt. Furcsa volt a nézők nélkül rendezett mérkőzés, Az elején felválltva estek a gólok, jobbára mi vezettünk. A harmadik harmadban négy góllal ellépett a hazai capat. Innen sikerült jó játékkal fordítani. Az előző héthez hasonlóan egy 6-0 ás rohammal fordítottunk s végül egy góllal 15 – 14 győztünk!

Gratulálok játékosaimnak az újabb győzelemhez! Két idegenbeli győzelmünk után a hétvégén végre hazai medencében kell bizonyítani! „
Nagy Dávid:
„Az első félidőben többé kevésbé sikerült a védekezésünk. A 6-6 elleni zóna védekezésünk úgy gondolom jól ment, viszont hátrányban mindíg a legkedvezőbb pozícióban lévő játékosok lőttek az ellenfélből. Kispályán játszottunk, támadásban sokszor idő előtt volt lövés amiből párszor lefordultak. A második félidőben feljavult a hátrány védekezésünk is, így az én teljesítményem is jobb lett, sokkal összeszedettebb lett az egész csapat és mindenki nyerni akart nem adtuk fel 4 gólos hátránynál sem. A mérkőzés végen két hatalmas blokk is kisegített így megtudtuk őrizni az 1 gólos előnyünket és 3 ponttal jöttünk el Hódmezővásárhelyről.”
A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el:
Legközelebb Székesfehéváron ugrunk vízbe a 11. helyen lévő Neptun ellen, mindenkit szeretettel várunk szurkolni!

Vélemény, hozzászólás?