Sporthírek

Országos UP 3. forduló: Polo Sport Club OBi – FVSE: 4 – 71

Az eredmény nem elírás, utánpótlás csapataink nagy arányban győzedelmeskedtek az Országos UP bajnokság A2 csoportjában. Az eredmény a három csapat együttes eredményét jelenti.  Csapataink a Vasárnap késő esti mérkőzéseken több osztályos különbséget mutattak nem csak eredményben, de  mutatott játékban is. A hétvégi fordulóról az alábbiakban olvashatnak edzői értékelést, valamint a csapattal utazó technikai vezető értékelését is a fordulóról.

Ágner Zoltán, szakmai vezető:

Sajnos a serdülő és ifi mérkőzés kiértékelhetetlen. Törekednünk kell a jobb helyzetkihasználásra, bár egy ilyen mérkőzésen nehéz 4 negyedet koncentráltan lehozni. A gyerek mérkőzésen rendkívül sportszerűtlen és durva játékot mutatott ellenfelünk. Sajnos hagyták, ezért a valós gólkülönbség se jött ki. Örülök hogy nem sérült meg senki.

Bekő Martin:

A hétvégi fordulóra a fehérvári fiatalok rászánták a szabadidejüket, edzettek minden nap, készültek, áldoztak, hogy a képességeikhez mérten a legmasabb szinten vízilabdázzanak. A sportolók és edzők mellett a szakvezetés időt, energiát áldoz arra, hogy az anyagi és technikai háttér megfelelő legyen mindehhez. Úgy vélem az utánpótlás korosztályainknál kiváló munka folyik, az edzők és a játékosok is azért vannak a klubnál, hogy értéket adjanak a magyar vízilabdának. A hétvégi forduló nem a vízilabdáról szólt, inkább egy küzdősport foglalkozás volt a vízilabdázni próbáló játékosainknak. A srácok legnagyobb feladata az volt, hogy az első perctől az utolsóig alázattal dolgozzanak, amit külső szemlélőként úgy vélem végig próbáltak teljesíteni. Nem tesz jót a magyar vízilabdának, hogy ilyen mérkőzések zajlanak és az edzőknek azzal kell foglalkozniuk, hogy hogyan óvják meg a tehetségesebb játékosokat egy esetleges sérüléstől. Gratulálok a csapatainknak!

Vélemény, hozzászólás?